Hvem er vi

Den Danske Fabrik ApS er en pæredansk fabrik med produktion i Danmark.

Da vores statsminister Mette Frederiksen i marts lukkede Danmark ned, blev vi også ramt.
Vi var således nødt til at sende vores ansatte hjem.

Vi fulgte udviklingen på ”maske-markedet”, herunder den tvivlsomme dokumentation og kvalitet fra Østen, og tænkte: ”Det må vi da kunne gøre selv i Danmark”.

Så siden midt marts i 2020, har vi knoklet i døgndrift med at etablere en top teknologisk fabrik, som blandt andet kan producere ansigtsmasker i et meget stort antal. Vi ser nu ind i en fabrik, som viser at vi sagtens kan fremstille dansk produceret masker/mundbind i højkvalitet, og at vi kan bidrage til at gøre Danmark selvforsynende i denne henseende.

Vi har også etableret maskiner og robotter, der kan fremstille vådservietter samt desinfektionsgele tuber i store antal. Vi vil gennemføre såvel egenproduktion som produktion for andre virksomheder. 

Alle råvarer og materialer, som indgår i vores produktion, bliver nøje undersøgt af vores egne folk ude i verden, og vi køber kun produkter hjem, som vi kan stå inde for. Selv om leverandøren har testrapporter og godkendelser, så bliver alt testet igen via de europæiske og danske testcentre, som vi har et tæt samarbejde med. Og vi kontrollerer løbende alle råvarer her på fabrikken, så vi med sikkerhed holder en høj standard. 
Alle vore produkter er som minimum CE mærket, men har langt mere krævende test, end myndighederne anbefaler.

Vores mål er at ikke bare have en produktion, men også udvikle nye løsninger til masker mm. Vi har allerede flere nye løsninger klar, og vi vil løbende kunne tilbyde flere.